Αγαπημένη σούπα του χειμώνα

Η σελίδα όπως πιθανότα έχεις πλέον εμπεδώσει αγαπά την άσκηση αλλά εκτιμά πολύ επίσης το καλό φαγητό!

Και από προπονητική άποψη άλλωστε και αν το δεις, όσο σκληρά και αν γυμναστείς, δεν πρόκειται να πας μακριά εάν δεν εκπαιδευτείς επίσης στο να κάθεσαι στα αυγά σου…

Το φαγητό σου οφείλει να σε ξελογιάζει με την όψη του, να σε χορταίνει με τους κατάλληλους συνδυασμούς και τέλος η χημεία που κουβαλά να σε ανεβάζει!

Όλο αυτό έρχεται να υπηρετήσει την προσπάθεια που κάνεις κάτω από τη μπάρα. Υπάρχει μια παλιά, Ρώσικη αν δεν κάνω λάθος, παροιμία που λέει: Δε σέρνει το άλογο την άμαξα αλλά η βρώμη!

Απλουστευμένο συμπέρασμα εώς ένα βαθμό αλλά έχει μια σημαντική βάση όλο αυτό που λέει ο Ρώσος!

Η σελίδα επίσης αγαπά πολύ τον Χειμώνα αλλά και τις ζεστές σούπες. Σήμερα το πρωί προετοίμασα αυτό που βλέπεις. Πάντα προτιμώ την αυθεντική συνταγή για την Γκουλάς αλλά αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω αυτόν τον πολύ ευχάριστο και ευφυή σεφ…Για τον Πετρετζίκη σου λέω!

Ορίστε και η συνταγή:https://akispetretzikis.com/el/categories/soypes/gkoylas?fbclid=IwAR2le_dNNH06yt3zcJd50HD0fPtxYH-PaBFsWpZCRVn2uilaYTcVTnxmfkk

Την είχα πρωτοδοκιμάσει προ 10ετίας στην Βουδαπέστη (έτρωγα κάθε βράδυ ένα πιάτο στην καθισιά μου…) και από τότε δεν ξεχνώ, συχνά πυκνά, να μπαίνω κουζίνα για πάρτη της.

Συνόδευσε με κόκκινο κρασί και μουσική ανάλογη!

Η μουσική πρόταση της βραδιάς: https://youtu.be/LpwabPQW4p4

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μου

Copyright © 2019, Δημήτριος Βουδούρης
Δημιουργήθηκε με 💪 από την EDL Services