Online Coaching

Βήμα 1Βήμα 2Βήμα 3

Πρόκειται για ένα υβριδικό πακέτο υπηρεσιών το οποίο προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες και στην οικονομική σου δυνατότητα.

Η απόσταση πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς οι δια ζώσης συναντήσεις μας δεν αποτελούν δέσμευση. Εφόσον ασφαλώς υπάρχει η ανάγκη μπορούμε να ορίσουμε κάποιες (τις ελάχιστες απαραίτητες) μέσα στο μήνα.

Τα πάντα ξεκινούν με μια αναλυτική λήψη ιστορικού. Την αξιολόγηση των περιορισμών και των προσωπικών αναγκών και στόχων σου. Το πρόγραμμα το οποίο θα εκπονηθεί μπορείς να το εκτελείς στο γυμναστήριο της επιλογής σου ή ακόμη και στο σπίτι σου.

Τα πάντα είναι θέμα προσαρμογής!

Στην δεύτερη αυτή περίπτωση (προπόνηση στο σπίτι) μπορείς να βασίζεσαι σε μια βασική συμβουλευτική και κατεύθυνση από πλευράς μου σχετικά με το κεφάλαιο «εξοπλισμός». Είναι αρκετός ο κόσμος ο οποίος, από άγνοια ή βιασύνη, ξοδεύει υπερβολικά χρήματα για εργαλεία άσκησης τα οποία μπορεί να είναι από ακατάλληλα έως και επικίνδυνα. Εσύ δε θα ανήκεις στην κατηγορία αυτή!

Σκοπός της μεθόδου είναι να ελαχιστοποιήσει τις παραμέτρους που έως τώρα δε σου επέτρεπαν να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου, να την διατηρήσεις και μέσα από τη διαδρομή αυτή να δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο.

Για να δεις κάτι τέτοιο να συμβαίνει χρειάζεσαι για αρχή μια κατεύθυνση. Μπορείς άφοβα να την εκλάβεις ως: το εξατομικευμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου πρόγραμμα το οποίο θα δημιουργήσω ειδικά για σένα!

Η εμπειρία μου ωστόσο έρχεται να διαμαρτυρηθεί και να απαιτήσει για μια επιπλέον συνθήκη. Αυτήν της υποστήριξης και της επίλυσης προβλημάτων. Πάντα προκύπτουν μικρά προβληματάκια και εμπόδια. Η μη έγκαιρη αναγνώριση και διαχείρησή τους οδηγεί με μοναδική συνέπεια στην εγκατάλειψη της προσπάθειας. Ίσως και σε τραυματισμό. Πιθανότατα το έχεις βιώσει οπότε και θα συμφωνήσεις!

Όλο αυτό το υβριδικό project υποστηρίζεται μέσα από μια, απλή στη χρήση, ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία με την έναρξη της συνεργασίας μας θα ενταχθείς.

Μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό θα έχεις το εξατομικευμένο σου πρόγραμμα άσκησης, συνοδευόμενο από τα απαραίτητα video και την επιπλέον σχετική πληροφορία για να γνωρίζεις ακριβώς τι κάνεις και πως το κάνεις.

Μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό επίσης θα έρθει να τρέξει το προσαρμοσμένο πακέτο υποστήριξής σου.

Εξαρτάται από εσένα και τις ανάγκες σου ποιο ακριβώς πακέτο υποστήριξης θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις. Με τελικό ασφαλώς στόχο και σκοπό την συντήρηση της προσπάθειας σου, την προοδευτική βελτίωση σου σε πολλαπλά επίπεδα και ασφαλώς την επίτευξη στόχων σου! Πιο δυνατός, πιο ελαφρύς, πιο ζωντανός. Δίχως πόνο και ανασφάλειες.

Γεμάτος ενέργεια για ζωή!

Για επιπλέον πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις που σίγουρα θα έχεις σε προτρέπω να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος!

Βασική μου αρχή να μην τον ξοδεύω άκριτα. Επιπλέον να τον αφιερώνω σε ανθρώπους που είναι πραγματικά έτοιμοι να λάβουν βοήθεια!

Ας οργανωθούμε λοιπόν!

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σε ειδοποιήσω ώστε να οργανώσουμε ένα 30’ skype/messenger ραντεβού. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε όλα αυτά που σε απασχολούν, σχετικά με τις υπηρεσίες μου και τους στόχους σου!


Παρακαλώ σημειώστε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας.


Τι άλλο θα μου ήταν πολύτιμο να γνωρίζω για εσένα.ΝαιΌχι


12345678910


Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τον χρόνο σου!

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σε ειδοποιήσω ώστε να οργανώσουμε ένα, δίχως καμία απολύτως οικονομική χρέωση, 30’ skype/messenger ραντεβού για αναλυτική ενημέρωση!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μου

Copyright © 2019, Δημήτριος Βουδούρης
Δημιουργήθηκε με 💪 από την EDL Services