Home brunching…
Είναι ωραίο να σου το σερβίρουν έξω, σε ένα όμορφο μαγαζί αλλά στο σπίτι το φτιάχνεις όπως θες εσύ!
- Πάρε μια μεγάλη κριθαρόκουπα και κόψε μέσα σε κυβάκια μια Ιεραπετρίτικη αρωματική τομάτα. Πρόσθεσε φέτα από την Ήπειρο. Ανακάτεψε το μείγμα με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και ρίγανη.
- Τα αυγά, 2 στον αριθμό, είναι ελευθέρας βοσκής από την Καρδίτσα. Οι ελιές και ο κρίταμος από την Καρδαμύλη της Μεσσηνίας.
- Πρόσθεσε αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Μην το λυπάσαι…Το δικό μου είναι από την Κρήτη.
- Στο πλάι βάλε 2 κ.σ μουστάρδα με καπνιστό μπούκοβο.
- Φώναξε την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου για να το μοιραστείς…