Brunch το Μεσογειακό

Home brunching…

Είναι ωραίο να σου το σερβίρουν έξω, σε ένα όμορφο μαγαζί αλλά στο σπίτι το φτιάχνεις όπως θες εσύ!

  • Πάρε μια μεγάλη κριθαρόκουπα και κόψε μέσα σε κυβάκια μια Ιεραπετρίτικη αρωματική τομάτα. Πρόσθεσε φέτα από την Ήπειρο. Ανακάτεψε το μείγμα με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και ρίγανη.
  • Τα αυγά, 2 στον αριθμό, είναι ελευθέρας βοσκής από την Καρδίτσα. Οι ελιές και ο κρίταμος από την Καρδαμύλη της Μεσσηνίας.
  • Πρόσθεσε αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Μην το λυπάσαι…Το δικό μου είναι από την Κρήτη.
  • Στο πλάι βάλε 2 κ.σ μουστάρδα με καπνιστό μπούκοβο.
  • Φώναξε την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου για να το μοιραστείς…

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μου

Copyright © 2019, Δημήτριος Βουδούρης
Δημιουργήθηκε με 💪 από την EDL Services